Tri-yoga m. Dorthe (fra 16 år)

Vig Gymnastikforening er mere end bare træning og konkurrence; det er en samfundsstøtte, der understøtter sundhed og velvære for både børn og voksne.

Ring til os Skriv til os

TRI-yoga

Tri-yoga er en yogaform, som er rolig og hvor øvelserne udføres i både liggende, siddende og stående stillinger.

Alle er velkomne på niveau “Basic” og uanset om man er uøvet, har dyrket yoga i mange år, er gammel eller ung, kvinde eller mand, så vil man kunne få meget ud af denne yoga- form.

Hele kroppen påvirkes gennem øvelser, der styrker og smidiggør muskler, knogler, ligamenter, nerve- og boldbaner. Gennem stræk, rotationer og afspænding påvirkes også de indre organer af aktivitet i de indre muskler.

Under hele yoga-flowet sættes fokus på et roligt og afslappende åndedræt, hvilket giver indre ro og opmærksomhed.

Alle yoga-flows indledes og afsluttes med afspænding og fokus på åndedrættet.
Generelt udvikles balance, kropsbevidstes og velvære.

Vi ses i forsamlingshuset – hilsen Dorthe

Husk at medbringe måtte og tæppe til tri-yoga.

Har du nogle spørgsmål til Vig Gymnastikforening?

Skriv til os