Dorthe Reinhardt

Vig Gymnastikforening er mere end bare træning og konkurrence; det er en samfundsstøtte, der understøtter sundhed og velvære for både børn og voksne.

Ring til os Skriv til os

Dorthe Reinhardt

Mit navn er Dorthe Reinhardt Hansen.

Jeg er 67 år og har siden 2014 været ansat og undervist yoga-hold i fysioterapien i Nykøbing Sj. Herudover har jeg undervist institutionspersonale og certificeret dem til “Idrætsinstitutioner” gennem DGI.

I 10 år har jeg undervist på Pædagog- uddannelsen i bl.a. “sundhed- krop og bevægelse”.

I 2013 blev jeg efter afsluttende uddannelse (i teori og praksis) certificeret i TriYoga Basic.

I 2016 afsluttede jeg uddannelsens 2 niveau og blev certificeret i TriYoga Level 1.

Har deltaget på flere kurser i Level 2 og skulle være påbegyndt uddannelses 3. niveau Level 3 i foråret 2020, men vi blev forhindret af covid19. (Senior teachers kommer fra Californien, som undervisere og som eksaminatorer, så det er stadig ikke muligt). Udover yogainstruktør er jeg i 1984 uddannet idrætslærer og biolog.

Har du nogle spørgsmål til Vig Gymnastikforening?

Skriv til os